Haaruitval is geen keuze, er mooi uitzien wel…

Mijn motto is dat iedereen mooi mag en kan zijn. Ik vind dan ook dat er voor elk probleem wel een oplossing is. De mogelijkheden zijn ook erg divers. Zo kiest 95% van de mensen die hun haren verliezen door chemobehandeling voor een synthetisch haarwerk of zoals de meeste mensen zeggen: pruik. Omdat ik ook onderdeel ben van Pruik bij u Thuis, bezoek ik deze  dan ook meestal thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving.Vaak is er dan een beetje haast geboden dus binnen 2 a 3 werkdagen kan er een oplossing geboden worden. Mocht het dan nog niet duidelijk zijn of iemand het haarwerk nodig heeft, reserveren we dit 3 weken kosteloos.

Als er sprake is van Alopecia of gewoon dun haar, zie je vaak dat een haarwerk langer gedragen gaat worden. Dan is echt haar soms een betere optie. Dit kan zelfs helemaal op maat gemaakt worden. Omdat maatwerk echt specialistisch werk is, kan dit praktisch gezien het beste bij mij in de salon. Onder het genot van een kopje koffie of thee en in een rustige omgeving. De salon is dan alleen voor u geopend. Houd er wel rekening mee dat de levertijd van een op maat gemaakt haarwerk ongeveer 12 weken is. Een confectie haarwerk van echt haar kan gewoon binnen een week geleverd worden.

Ook als er sprake is van dunner wordend haar bovenop het hoofd zijn hier mooie oplossingen voor in de vorm van een haarstukje. Dit kan van synthetisch haar of van echt haar zijn. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek kunnen de diverse opties besproken worden.

 

Om de hoofdhuid in goede conditie te houden werk ik met Mediceuticals. Een fantastisch product voor allerlei hoofdhuid- en haarproblemen.

Mediceuticals