Klantervaringen

Al vele klanten heb ik blij kunnen maken met een haarstuk, een haarwerk of een pruik. Lees hun verhalen en ervaringen met mijn haarwerksalon.

Iris koos voor een haarwerk

Een aantal jaren geleden werd bij mij lymfeklierkanker ontdekt. Door de chemobehandeling ging ook mijn haar uitvallen. Angeline is toen bij mij langs gekomen en samen hebben we een haarwerk uitgezocht wat het beste overeen kwam met mijn eigen haar op dat moment. Tijdens mijn ziekte heb ik thuis ook veel mutsjes gedragen, maar als ik ergens naar toe ging voelde ik me toch prettiger met mijn pruik. Inmiddels ben ik gelukkig weer beter en heb ik weer lekker mijn eigen haar terug!

Mariet koos voor een haarstuk
Ongeveer een jaar geleden begon ik te merken dat mijn haar niet meer zo vol was, vooral bovenop. Toen ging het in een paar maanden tijd heel snel. Vooraan begon de haargrens steeds verder naar achteren te gaan. Ik ben nog heel actief en wandel en fiets heel graag, maar ik kreeg er een hekel aan omdat ik er gewoonweg niet meer uitzag als ik buiten was geweest. De dermatoloog constateerde Alopecia. Met medicijnen heeft hij geprobeerd het te stoppen maar het voorste gedeelte herstelt niet meer. In overleg met Angeline heb ik gekozen voor een haarstukje. Super makkelijk klik ik het elke morgen vast in mijn eigen haar en kan ik weer stralend aan de dag beginnen! mentally thanks to her guidance and support.
Annemiek koos voor een haarwerk

Mijn hele leven lang heb ik al dun en fijn haar, maar doordat het van nature een beetje krult zat het toch altijd nog redelijk goed. In de loop der jaren werd het toch eigenlijk steeds dunner. Op een gegeven moment werd ook nog de diagnose Alopecia Fibrose Frontea gesteld. Dit betekende dat mijn haargrens steeds verder naar achter ging en ook niet meer kon herstellen. Dat was het moment waarop ik besloot dat er een oplossing moest komen. Ik ging op zoek en samen met Angeline heb ik gekozen voor een haarwerk van echt Europees onbehandeld haar. Het was natuurlijk wel even wennen, voor mezelf maar zeker ook voor mijn omgeving; van heel dun haar naar een volle haardos. Maar ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb! Het geeft me een zelfverzekerd gevoel en krijg nog elke dag complimenten…

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Ik adviseer jou graag over alle mogelijkheden met betrekking tot pruiken, haarwerken en haarstukken. Neem contact met me op voor meer informatie.