Over Haarwerksalon Angeline

Even kennismaken! Mijn naam is Angeline van Heugten en ik ben eigenaresse van Haarwerksalon Angeline. Mijn omgeving omschrijft mij als sociaal, betrokken en betrouwbaar. Daar kan ik mij helemaal in vinden en deze belangrijke waarden helpen mij in het werk dat ik dagelijks verricht. 

Naast haarwerkspecialist ben ik al 30+ jaar gespecialiseerd kapster in mijn eenmanszaak in Meijel. Na veel jaren vol overgave gewerkt te hebben in het kappersvak, groeide mijn behoefte om wat extra’s te kunnen betekenen voor mensen. Dit is de reden dat ik me ben gaan specialiseren in haarwerken, pruiken en alles wat er mee te maken heeft. Van daaruit is ook Pruik bij u Thuis ontstaan.  

“Ik wil als haarwerkspecialist graag wat extra's kunnen betekenen voor mensen”

Pruik bij u Thuis is een samenwerking van zelfstandig ondernemers met liefde voor het vak van haarwerkspecialist. Door samen te werken en de krachten te bundelen, worden gunstige leveringscondities en prijzen bedongen bij leveranciers uit binnen- en buitenland. Elke haarwerkspecialist is kapster en vanuit dit vakgebied is de interesse en passie voor het vak van haarwerkspecialist ontstaan. Om deel te kunnen nemen aan deze samenwerking is een ANKO-certificering vereist. Dit is een toetsing die behaald moet worden om erkend te worden als gespecialiseerd haarwerker.

Anko certificering

Deze certificering heb ik behaald en ook de samenwerking met Pruik bij u Thuis is er nog steeds. Zo zijn door de jaren heen al veel vrouwen in onzekere tijden geholpen in mijn haarwerksalon bij het aanschaffen van een persoonlijk haarwerk. Benieuwd hoe dit proces eruit ziet? Bekijk dan hieronder het stappenplan dat je met mij doorloopt.

Eerste contactmoment via telefoon of e-mail

Neem voor info, vragen of het aanvragen van een adviesgesprek contact op met Haarwerksalon Angeline

Kennismaken en bespreken wensen

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis. Ik kom bij u op bezoek of u bezoekt de salon. Het is net wat u het prettigst vindt.

Kiezen voor een haarwerk, pruik of haarstuk

Tijdens het gesprek laat ik mijn pruiken, haarwerken en haarstukken zien. Zo krijgt u een gevoel van wat mogelijk is.

Passen, kiezen en aanmeten

Uw maten worden opgemeten en u krijgt de mogelijkheid om haarwerken te passen. Zo ontdekt u wat het beste bij u past.

Optimaliseren en personaliseren

U kiest een haarwerk dat bij u past en dit wordt voor u op maat gemaakt en eventueel naar wens gepersonaliseerd.

Uitleg en tips over het gebruik

Uw haarwerk is klaar voor gebruik. Ik voorzie u nog van info over het verzorgen van uw haarwerk, zodat de kwaliteit behouden wordt.